2011. gada maratons
iiii
Rezultāti
Atbildes (58)
kkkkkk:
Tad kad visi finnišēs ta pec kdam 20 min bus rezultati
Māris:
noskrien maratonu, bet rezultāts pat neparādās...comon!!!un iepriekš vēl čipu pārbaudīju!!!Mans laiks bija ap 2:34:08-pēc personīgā pulksteņa un finiša zonas pulksteņa...
jautājums:
Ko darīt, ja čipa laiks tabulā, gan sms, ko saņēmu rādās 00:00 ?? Dalības maksā taču bija iekļauts normāls čips!!
Baiba:
Man arī atšķirībā no pārējiem dalībniekiem nav čipa laiks (tikai finiša)! Un sms arī uzrāda laiku 00:00,00 :(
M:
Noskreeju gan tikai 10k, pulkstenis virs finisha liinijas raadiija kaut kur 45:20, bet gribeetos zinaat iisto rezultaatu. Uz SMS atnaaca nulles :)
Agnis:
... man tāpat 10 km čipa laiks ir 0:00:00 utt. Vai serveros varēs ko "izrakt"...?
fa:
augstās tehnoloģijas un pēc tam tikai rūgtuma sajūta, jo rezultāts nav :( un par to vēl maksā labu naudu :(
Larzs:
Mans rezultāts vispār neparādās rezultātu sarakstā :( Kā par spīti finišējot arī nepaskatījos rezultātu, tagad varu tikai zīlēt cik bija finiša laiks..
Stanislavs:
Man atnaca sms, ka mans rezultats 00:00:00,00.... :(
mazais:
Var būt tā, ka laiks, kas atnāca uz sms ir lielāks nekā tas, kurā tiešām finišēju?
opā:
man rezultāts marataonā atnāca pāris minūtes lēnāks nekā rādīja pulkstenis finišā, tā kā varam secināt ka kārtējo reizi organizatoriem sanākusi maza lažiņa... :)
Oblomoff:
Mans rezultats ari uz minute sliktatak neka rada mans Garmins(chip time gan ir pareizs) - domaju ka organiztariem ir problemas
Anita:
Esmu ļoti laimīga , jo noskrēju Rīgas maratonā 10 km kopā ar visiem un arī saviem darba kolēģiem. Paldies rīkotājiem tas ir lieliski !!!
Paldies arī visiem , kas skrēja, jo kopīgs nolūks spēcina un palīdz nokļūt pie mērķa:))
Artūs.:
Man ar uz sms atnāca laiks 10km 00:00:00 . Rezultātu tabulā uzrādos, bet ne čipa laiks, ne vidējais temps un vidējais ātrums neuzrādās :( Ceru,ka viss tiks atrisināts!
nu ja:
Izskatās, ka ir problēmas ar čipa laikiem, tiem kas skrēja 10km. Jo pat pat top 30 tos nerāda ...
Guntars:
Es arī izskrēju personisko rekordu pusmaratonā, bet laika nav.
Domāju, ka viss tiks atrisināts. Sliktākajā gadījumā - pēc Sony finiša bildēm to noteiks.
:):
Lattelecom kkādus "brīnumus" izstrādājis, jo man un vairākiem paziņām uz telefonu atnāc apar ~1 min sliktāks, nekā reālais. bet NRM lapā viss kā vajag. :)
Valdis:
Jap, kautkā ar tiem finiša laikiem ir dīvaini, man ap plkst 18.00 vēl nerāda , solīja 20 minūtēs :)
Diemžēl no lieliem priekiem par izdevušos skrējienu neapstādinaju finišā savu hronometru, tagad kožu pirkstos!
Andulis Š.:
Šogad neesmu cietis, atšķirībā no pērnā gada. ;) Rezuiltātos esmu, SMS arī atnāca, viss it kā OK. Jācer, problēmas, par kurām citi sūdzas, tiks atrisinātas saprātīgā laikā.
Bet tomēr... Kā tas var būt, ka SMS minētais maratona laiks ir 3:46:35 - bet interneta rezultātos atšķiras gan čipa laiks (3:44:58), gan oficiālais rezultāts (3:45:29)?! Man jau liekas, ka interneta versija ir pareizā. Salīdzinu ar savu pulksteni.
Cik saprotu, līdzīgi ir arī _opā_ un_Oblomoff_ gadījumos. Te ir tiešām maza lažiņa jeb sistemātiskā kļūda...
Andulis Š.:
Ahā, vēl ceturtais (+vairāki viņa paziņas), kam SMS rāda sliktāku rezultātu! Organizatori, ceru, ka šo lietu piefiksēsiet.
M:
Vechi, Juus rakstaat par interneta rezultaatiem, bet kur tos var atrast? Man neko never valjaa. Paldies! -M.
Andulis Š.:
M, vai tad http://www.rigasmaratons.lv/Results.aspx nestrādā? Ja tā, tad varētu izskaidrot vienīgi ar kaut kādu programmatūras "gļuku" Tavā datorā. :(
Auns:
Man tā pat 0000000
Jobans-bobans:
Bardaks!!!!maratonā parādās kautkādi kreisie,kuri varbūt pusīti tā noskrējuši(4-6vieta)!!!Mareks taču 5.v.finišēja
Mikkonens so Somijas pēc čipa laika vispār būtu uzvarējis :D
Tāpat ar otru somu,ja tāds laiks,ko tad nestāvēja pie elites sportistiem...dažreiz nemaz neskatoties video un starplaikus var daudz ko izspriest, bet organizētājiem tādu cilvēku nav!!!Un skrējējs,kurš patiešām finišēja 9-vispār nav :)
M:
Man taa lapa tieshaam nestraadaa. Izmeegjinaaju FF, Opera, Explorer...
"The requested URL /Results.aspx was not found on this server."
gubis:
viss tak strādā!
Inese:
Jā, man arī tieši tā pati problēma - never vaļā un met laukā paziņojumu "The requested URL /Results.aspx was not found on this server."
gubis:
Nu ko never, es visu tikko atvēru, visu izrakājos atradu sevi un draugus.
Andulis Š.:
Nākas piekrist par bardaku. :(
Conrad Meier LV 1966 - tur nu tiešām nav kaut kas pareizi, es arī ievēroju, tikai sākumā slinkums bija komentēt. Šāds Latvijas (!) maratonists nav redzēts!
Asko Kortesmäki FI 1961 - maz ticams, ka 50 gadu vecumā būtu tik ātri nojozis.
Un Mikkonena lielā starpība starp čipa un oficiālo laiku var nozīmēt vienīgi to, ka pirmajai rindai ar elites večiem viņš nav ne tuvumā bijis. ;(
kalniņš:
Pirmo reizi mūžā noskrēju pusmaratonu, bet tagad neatrodu sevi rezultātu sarakstā... Ko lai dara?
6048:
Manis arī nav rezultātu sarakstā!
3238:
Manis arī nav!
15092:
Man ir tikai finiša laiks, bet čipa laiks nav. :(
Daiga:
Rezultāti neatbilst patiesībai, jo meita atskrēja pēc hronometra 23 min, bet čipa laiku uzrāda 28 min. Kā to saprast?
Daiga:
Liekot datus meklēšanas tabulā, uzrāda pareizo rezultātu. Lai veicas arī jums. Paldies par pasākumu!
Ineta:
Man ar nav rezultāts redzams, bet kā var būt rūgtuma sajūta? Nu gan jūs letiņi laižat!?!?! Rūgtums pēc distances veikšanas? Kas tas tāds ????
Linda:
jā, man arī never, no diviem datoriem gāju un ne no viena nevēra!
Bet skrējiens labs, ļoti patika!!
Māris:
Paldies,mans rezultāts maratonā un vieta beidzot ir zināma!!! :)
Kaspars:
Vai tiešām bija grūti maratona distances veicējiem nolasīt rezultātus pusdistancē?
Anda:
Jā, vakar arī nedaudz sabēdājos, kad atnāca sms ar lielāku rezultātu nekā pati biju fiksējusi. Bet šodien rezultātos viss ir kārtībā! Uzlabots personiskais sasniegums! super! Paldies organizatoriem!:)
M:
Tā, no darba datora rezultātus redzu, tikai rezultāts ir palicis apmēram par vienu minūti ātrāks, nekā pēc pulksteņa pie finiša. Tie tehnikas ceļi patiešām ir neizdibināmi...
ineta:
Pasakiet mīļie cilvēki,kur var atvērt jebkādus rezultātus....ievadot starta numuru pārlec un neko nepiedāvā....!!!
ineta:
...pārāk sarežgīti gribēju meklēt.....viss daudz vienkāršāk....
milestiība:
Noskreju pusmaratonu,bēt līdz šim brīdim ne
atrodu sevi rezultāta sarakstā.Ko lai dara?
Jāis:
Man tas pats,sarakstā neesmu,uzrakstīju viņiem jau uz e pastu,vēl nav atbildes,es tā gatavojos maratonam un izliku visu sevi,bet beigās nevienam nevaru savu laiku parādīt citiem,tizla sajūta:(
E:
Man arī nav 5 km rezultāta - visai komandai ir, bet es biju labākais no visiem, un tieši mana rezultāta nav. :( Uz e-pastu organizatori neatbild. Vismaz ja ir tāda problēma, būtu ierakstījuši šeit mājaslapā, kas notiek un kad prognozē rezultātu paradīšanos.
eu:
pagaidiet, pagājšgad jutos līdzīgi, vēlāk rezultāts parādās, vai rakstiet uz vņu e-pastu. šogad gan uzreiz rezultats bija. paldies.
hmm:
10 km ņēmu laiku ar savu pulksteni un sanāca par minūti lēnāk, nekā uzrādās šeit rezultātos. Pie tam, uz 6,7 km parādās fantastiski ātrs rezultāts, bet sanāk, ka pēdējos 3km esmu knapi vilcies :D Lai gan nekā tamlīdzīga nebija.. Tā kā tomēr nedaudz apšaubu vismaz savu "oficiālo" rezultātu.. :(
.:
Tie strpfiniša km noteikti nav pareizi.
Par gala rezultātu - arī man tie nesakrīt. Vienu rezultātu man atsūtīja ar īsziņu, čipa laiks man mājas lapā rādās par 1min labāks, bet mans pulkstenis rāda par 10sek sliktāku rezultātu nekā čipa laiks.
KS:
Nezinu kas jums tur visiem kaiš, bet mans laiks ir un visu ko pazīstu arī viss ok :)
#902:
Arī mans pulkstenis rāda ~10sec sliktāku laiku par čipa laiku. Turklāt 42.km (starp atzīmēm (41 & 42 km) bijis aizdomīgi lēns, taču no 42 km atzīmes līdz finišam bijis īstais gabals. Mans minējums - finiša laiks ņemts uz tiem paklājiem, kuri bija ~50m pirms finiša arkas (droši vien, kāds 'gudriniex' uzcelis arku neīstajā vietā, & nav bijis laika pārvietot).
.:
Man arī liekas, ka īstā finiša līnija bija kādus pārdesmit metrus pirms arkas, tur bija tie paklāji salikti. Citādi neredzu tiem jēgu tur būt.
ircx:
mans pulkstenis manus 10 km samērīja lēnāk nekā organizatori. Čipa laiks pilnībā sakrīt ar finiša laiku, kas tā nevar būt jo iju savus 20m aiz starta līnijas. un vidējais ātrums diplomā raxtīts 0 km/h.
Ceru, ka organizatori tiks skaidrībā ar visu. gribu diplomu izprintēt ar ticamiem cipariem.
3238:
Saņēmu ziņu no organizatoriem, ka rezultāti tiks apstrādāti un pārbaudīti vēl līdz nedēļas beigām. Ceru, ka tur parādīšos arī es un visi citi bēdubrāļi, kuri pašlaik sevi rezultātu sarakstos neatrod!
3476:
arī neperādos rezultātu tabulā
Maratonists:
Nu ko var cepties?! Varētu padomāt, ka no rezultāta atkarīga dzīvība! Viena minūte šur vai tur jums ko izsaka?!? Nu kā tādas tirgus bābas!
3238:
Skumji, bet rezultātu sarakstos tā arī neesmu parādījies. Jā, arī man rezultāts nebija galvenais, svarīgi, ka vispār veicu distanci līdz galam. Un tomēr biju domājis, ka organizatori vismaz pacentīsies noskaidrot kļūdas iemeslus. Godīgi veicu visu pusmaratonu, esmu redzams gan finiša, gan citās bildēs, gribētos vismaz nākošajiem skrējieniem zināt, ar ko ir jārēķinās. Taču organizatori klusē.
3238:
Urā! Esmu beidzot parādījies rezultātos. Paldies organizatoriem!
Ceru, ka arī citiem neiekļautajiem situācija ir noskaidrojusies.